Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Stegt blomkål med gurkemeje og estragon

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med eatgrim.dk// Sponsoreret indhold.

Når blomkål steges på panden, får det en skøn nødedagtig smag, som giver blomkålen helt nyt liv. Når den tilmed krydres med krydderier som spidskommen, gurkemeje og frisk estragon, får du det lækreste tilbehør, som passer perfekt til mellemøstlige retter som fx butter chicken eller linsefrikadeller. Tilbehøret er lynhurtigt at lave!

Opskrift på stegt blomkål

Du skal bruge (2 personer):

1/2 blomkål
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1,5 tsk. stødt koriander
1,5 tsk. stødt spidskommen
0,5 tsk. gurkemeje
1 tsk. salt
Friskkværnet peber
1 håndfuld estragon

Fremgangsmåde

  1. Skær stokken af det halve blomkål og del det i små buketter.
  2. Snit løg og hvidløg fint. Steg det på panden i olivenolie i et par minutter og tilsæt stødt koriander, spidskommen og gurkemeje. Rør det hele godt rundt.
  3. Hak estragon groft og kom det på panden sammen med blomkålsbuketterne. Krydr’ med salt og peber og bland det hele godt sammen. Lad blomkålen stege på panden i ca. 2 minutter, så de stadig har bid i sig. Smag blomkålen til og krydr evt. med ekstra krydderier, salt eller peber.
Stegt blomkål med gurkemeje
Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *