Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vegetarburger

Denne her vegetariske burger er fuld af god smag fra den vegetariske quinoabøf, cremet guacamole og søde, langtidsbagte tomater.

Qunioabøfferne laves med Urtekram’s burger mix, som gør det let og hurtigt at have et par vegetarbøffer klar. Vegetarbøfferne har en dejlig krydret smag og er rige på protein fra quinoa. Du kan også sagtens lave dine egne, hvis du vil lave dem fra bunden.

Du skal bruge (4 burgere):

Guacamole

3 avocadoer
1 tsk. cayennepeber
2 spsk. limesaft
2 tsk. salt
Friskkværnet peber

Burgerfyld
1 pose Quinoa burger mix fra Urtekram
1 rødløg
1,5 dl kogende vand
2 spsk. olivenolie til stegning
¼ agurk
1 ½ rødløg
4 burgerboller (lav dine egne her)
4 spsk. ketchup
Langtidsbagte eller soltørrede tomater (lav dine langtidsbagte tomater her)

Fremgangsmåde

Guacamole

  1. Skær avocadoerne over på midten og tag stenen ud. Skrab frugtkødet ud med en ske og mos det med en gaffel. Kom cayennepeber, limesaft, salt og peber i og smag den til.

Burgerfyld

  1. Kom Quinoa mixen i en skål. Snit løget fint og kom det ned til quinoa mixen sammen med kogende vand. Lad det trække i 10 minutter.
  2. Form fire bøffer. Det gøres lettest ved at fugte hænderne først. Kom bøfferne på en varm pande med olivenolie, og steg dem indtil de er gyldne på begge sider.
  3. Fugt hænderne og form fire bøffer som steges på en varm pande med olivenolie, indtil de er gyldenbrune.
  4. Skær rødløg og agurk i tynde skiver.
  5. Halvér burgerbollerne og smør begge sider med ketchup. Fyld dem med guacamole, quinoabøf, langtidsbagte tomater, rødløg og agurk.
Christina Bønding
0

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *