Nemme, svampede madpandekager med spinat. Pandekagerne kan fyldes med alt slags fyld, som fx oksekøds pandekager med smeltet ost i ovnen eller spinatpandekager med laks. Pandekagerne fungerer også rigtig godt i madpakken.

Opskrift på spinatpandekager

Tilberedning5 min
Stegetid20 min
Samlet tid25 min
Ret: Aftensmad
Antal: 6 stk

UDSTYR

  • Foodprocessor

INGREDIENSER

  • 3 æg
  • dl mælk
  • 150 g frisk spinat
  • 120 g hvedemel
  • tsk salt
  • Olivenolie til stegning
Prøv Simple Feast måltidskassePrøv Simple Feast måltidskasse

FREMGANGSMÅDE

  • Pisk æggene til en lufttig masse med en elpisker.
  • Skyld spinaten og blend den sammen med mælken til en ensartet masse i en foodprocessor.
  • Kom den blendede spinatmasse, hvedemel og salt i æggemassen og pisk det hele godt.
  • Steg pandekagerne på en varm pande med olivenolie ved medium – høj varme til de er gyldenbrune på begge sider.
Pandekager med spinat