Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Spinatpandekager

Nemme madpandekager med spinat. De er dejlig svampede, og kan fungere sammen med alt slags fyld, som fx oksekøds pandekager med smeltet ost i ovnen eller spinatpandekager med laks. Spinatpandekagerne er også rigtig gode i madpakken.

Opskrift på pandekager med spinat

Du skal bruge (4 pandekager):

3 æg
2,5 dl mælk
3 dl hvedemel
150g frisk spinat
1,5 tsk. salt
Friskkværnet peber
Olivenolie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Pisk ægget sammen med en elpisker indtil det er luftigt. Tilsæt mælk og hvedemel. Pisk det hele godt.
  2. Skyld spinaten, finthak den og kom den i dejen sammen med salt og peber. Pisk det hele godt sammen til massen er ensartet.
  3. Steg nu pandekagerne på en varm pande med olivenolie. Dejen kan godt være lidt svær at få til at flyde ud på hele panden. Steg pandekagerne ved medium – høj varme i ca. 1 1/2 minut indtil de er gyldenbrune på begge sider.
Madpandekager med spinat
Christina Bønding

Ingen kommentarer endnu.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *